Virtuele maagband

Virtuele maagband

Kies jij voor de volledige 100% voor een gezond gewicht zonder jojo effect, zodat jij je weer lekker voelt en ook blijft voelen.
Maak dan nu een afspraak voor een virtuele maagband.

Op bewustzijnsniveau kennen we het verschil tussen werkelijkheid en fictie.
Voor het onderbewustzijn maakt dit geen verschil! 
Een maagband wordt geplaatst onder hypnose en het onderbewustzijn zal zich gedragen alsof er daadwerkelijk een operatie heeft plaatsgevonden. Je zult daarna nog maar kleine porties kunnen eten en je zal sneller een vol gevoel ervaren.
Sneller vol resulteert dat je minder eet dus minder calorieën tot je neemt. Wat leidt tot gewichtsverlies.

Het traject bestaat uit 3 sessies + audiosessie voor thuis

Hoe de sessies zijn opgebouwd: 

Al in de eerste sessie krijg je inzicht in de oorzaak van jouw overgewicht.  

Overgewicht kan een gevolg zijn van een onderliggend probleem. Soms kun je er met je verstand bij maar heel vaak zit het zo diep dat je het met je verstand niet kunt bedenken 
Waarom is afvallen zo moeilijk en waarom lukt het niet? Je hebt meerdere pogingen en manieren geprobeerd en dat deed je met goede moed. En toch blijf je, ondanks dat je weet dat het niet goed is, door eten. Herken je dat? “Ik eet uit emotie, ik eet uit verveling, ik eet omdat het zo gezellig is, ik eet omdat het bij mij hoort, ik eet omdat ik het nodig heb. Uitspraken die te maken hebben met je gedrag oftewel het stemmetje in je hoofd. Als je echter je onderbewustzijn laat spreken, dan hoor je heel wat anders: “Zorg goed voor je lichaam, snoepen is niet gezond, vet eten is niet gezond.  
Een opstelling is een methode om inzicht te krijgen waarom je doet zoals je doet. Wat heb je nodig om hier verandering in te brengen?  Wat speelt er in jou waardoor je veel en misschien wel slecht bent gaan eten? Wat draag je mee vanuit vorige generaties? Hoe gaan en gingen jouw ouders, grootouders, overgrootouders bijvoorbeeld om met eten? Wat associeer je met eten? Een opstelling is bedoeld om inzicht te krijgen. Het is geen therapie. 

Eén van de beproefde methoden om af te vallen is een virtuele maagband. Het is een geweldige manier om af te vallen en een groot succes. Om deze methode nóg beter te laten slagen, kun je starten met inzicht krijgen over jezelf. Waarom doe je zoals je doet? Op deze manier ga je het ook met jezelf aan en is het veel makkelijker om het vol te houden. 

In de tweede sessie plaatsen we de maagband. Dit gebeurt door middel van trance/hypnose.
Een virtuele maagband is geen medische ingreep. 
Hierna volgt nog een sessie, dit om de behandeling die heeft plaatsgevonden zo goed mogelijk te laten werken.

Voordelen van een virtuele maagband:
-   Geen operatie
-   Geen herstelperiode
-   Geen risico op complicaties
-   Slagingspercentage 82%

 

 

© 2022 Anita Kooijmans
Website door Linqq