Ervaringen

Ervaringen

Ervaring van Femke

Een aantal keer ben ik bij Anita geweest voor hypnotherapie / regressie. Ik zat met een aantal dingen die ik maar niet kon veranderen, maar wél graag vanaf wilde. Anita stelde daarom hypnotherapie regressie voor. Ik vond het best een beetje spannend. Anita stelde me gerust en toen kon ik me eraan overgeven. Tijdens de hele sessie voelde ik mij heel veilig en prettig bij haar. Ze bleef heel rustig als het voor mij soms een beetje spannend werd. De sessies waren stuk voor stuk erg mooi. Ik kreeg inzichten en boodschappen waar ik verder mee kan. Ik voel mij ook een stuk lichter. Net of er puzzelstukjes op zijn plaats zijn gevallen. Anita ik ben heel dankbaar dat je op mijn pad bent gekomen. Je bent geweldig!

Ervaring van Henk

Sinds 2010 ben ik vrachtwagen chauffeur. Daarvoor werkte ik in de bouw. Sinds 2010 zit ik dus veel en beweeg minder en at ik te veel. Het gevolg 22 kg te zwaar en het lukte mij niet om echt af te vallen. Vooral de trek en hongergevoel als ik de porties voor mezelf dan maar halveerde zorgde dat ik toch weer meer at. Ik ken Anita via via en hoorde dat zij nu ook de hypnotische maagband plaats. Had er nog nooit van gehoord. Stoute schoenen aangetrokken en gegaan met die banaan ;-). Was wel apart ik dacht dat ik helemaal weg zou zijn onder hypnose maar je blijft gewoon bewust van alles. Gelijk naar de eerste sessie merkte ik dat ik genoeg had aan drie kleine porties eten per dag en dit zonder hongergevoel. Heel apart. Maar goed, ik dacht het zal wel. Inmiddels 12 weken verder en 14 kg minder. En het kost geen moeite. Dus top!

Ervaring van Mandy

Jarenlang durfde ik niet meer bij mijn tante te komen die op de 7de verdieping woont. Ik had zo'n angst om over de galerij heen te lopen. Ook het skieen durfde ik niet meer want ik moet dan met een skilift omhoog. Ik heb de laatste 4 jaar niet meer geskied. Wat ben ik daarom blij dat ik contact hebt gezocht met Anita om met mijn hoogtevrees (dieptevrees) aan de gang te gaan. Na 1 hypnosessie durfde ik het al aan om bij mijn tante langs te gaan. Inderdaad over de galerij. Afgelopen juli ben ik naar de Franse Alpen geweest en ben samen met mijn zus in een skilift gestapt. Ik vond het een beetje spannend maar IK HEB HET GEDAAN. Echt top

ERVARING VAN SIMONE

Via het 1 op 1-dieet heb ik Anita leren kennen. Een aardige vrouw met verstand van voeding, maar vooral een mensen-mens. Zij kijkt naar jou als persoon en dwingt je niet tot het kopen van allerlei producten. Naast het volgen van een dieet ben ik ook vooral geholpen met een andere mindset. Anita is gespecialiseerd in hypnose. Vooraf was ik sceptisch "ik kan me niet ontspannen en weg raken"en ook tijdens de sessie moest ik mezelf dwingen om mijn gedachten bij de sessie te houden. Laat dat nu net een onderdeel zijn van hypnose. Je bent "ver weg" maar ook weer in het "hier en nu". Ik heb een aantal sessies gedaan en ben merkbaar relaxter geworden in mijn hoofd. Het heeft mij geholpen om niet meer continu aan eten en afvallen te denken. Dat is een grote winst.

 

© 2024 Anita Kooijmans
Website door Linqq