Virtuele maagband Vleuten/De Meern regio Utrecht

Virtuele maagband

Virtuele maagband

Hypnotherapie - Virtuele maagband bij Hypnoplaza  - Een gezond gewicht zonder jojo-effect

Bent je op zoek naar een effectieve manier om af te vallen zonder het jojo-effect? Kies dan voor de virtuele maagband bij Hypnoplaza. 

Virtuele maagband

De virtuele maagband is een innovatieve technologie die jou helpt bij gewichtsverlies en verbetering van je levensstijl. Het is een niet-chirurgische methode die werkt door middel van hypnose en cognitieve gedragstherapie. Het doel is om de gedachten en gewoonten van jou rond eten en beweging te veranderen.

De virtuele maagband werkt met jou onderbewustzijn en te doen geloven dat je een echte maagband hebt gehad, waardoor je minder eet. Tijdens de hypnosesessies worden ook positieve gedragsveranderingen aangeleerd, zoals gezonde eetgewoonten en regelmatige beweging.

De virtuele maagband is een veilige en effectieve manier om gewicht te verliezen zonder de risico's van chirurgie. Het is ook een effectieve optie voor mensen die niet in staat zijn om de hoge kosten van een echte maagband of andere chirurgische ingrepen te betalen.

Bovendien is de virtuele maagband een lifestyle-oplossing, niet alleen een gewichtsverliesoplossing. Het helpt bij het opbouwen van gezonde eetgewoonten en verbetert je emotionele en mentale gezondheid.

Als je op zoek bent naar een manier om gewicht te verliezen en je levensstijl te verbeteren, is de virtuele maagband een uitstekende optie. Het is veilig, effectief en geschikt voor mensen met een BMI vanaf 28 en hoger. Overweeg de virtuele maagband vandaag nog voor een gezonder, gelukkiger jij.

Het traject bestaat uit 3 sessies + audiosessie voor thuis

Hoe de sessies zijn opgebouwd: 

Al in de eerste sessie krijg je inzicht in de oorzaak van jouw overgewicht.  

Overgewicht kan een gevolg zijn van een onderliggend probleem. Soms kun je er met je verstand bij maar heel vaak zit het zo diep dat je het met je verstand niet kunt bedenken 
Waarom is afvallen zo lastig? Je hebt meerdere pogingen en manieren geprobeerd en dat deed je met goede moed. En toch blijf je, ondanks dat je weet dat het niet goed is, door eten. Herken je dit? “Ik eet uit emotie, ik eet uit verveling, ik eet omdat het zo gezellig is, ik eet omdat het bij mij hoort, ik eet omdat ik het nodig heb. Uitspraken die te maken hebben met je gedrag oftewel het stemmetje in je hoofd. Als je echter je onderbewustzijn laat spreken, dan hoor je heel wat anders!

In de tweede sessie gaan we de maagband plaatsen. Dit gebeurt door middel van trance/hypnose.
Een virtuele maagband is geen medische ingreep. 
Hierna volgt nog een sessie, dit om de behandeling die heeft plaatsgevonden zo goed mogelijk te laten werken.

Wat zijn de voordelen van een virtuele maagband:

-   Geen operatie
-   Geen herstelperiode
-   Geen risico op complicaties
-   Slagingspercentage 82%

Op zoek naar begeleiding bij een virtuele maagband Vleuten/De Meern regio Utrecht

Kies jij voor 100% voor een gezond gewicht zonder jojo effect, zodat jij je weer lekker voelt en ook blijft voelen.
Maak nu een afspraak voor een virtuele maagband.

© 2024 Anita Kooijmans
Website door Linqq