Hypnotherapie Vleuten/De Meern regio Utrecht

Waarbij helpt hypnotherapie

Hypnotherapie

Als de bomen langs het bospad synoniem staan voor jouw obstakels,
wat zou dan jouw grootste obstakel zijn?

De kracht van hypnose

De kracht van ons onderbewustzijn is enorm en ons zelf herstellend vermogen beschikt over een haast onuitputtelijke bron. Ons onderbewustzijn is voor ongeveer 95% verantwoordelijk voor hoe we ons voelen. Het bewustzijn is in staat om 60 bits per seconde te verwerken en het onderbewuste kan 11,2 miljoen bits per seconde verwerken. 1 letter staat voor 5 bites. Een mens kan onbewust 200.000 keer meer verwerken dan bewust.

Hypnotherapie is een veilige en effectieve methode die kan worden gebruikt in combinatie met andere behandelingsmethoden. Het is een natuurlijke en holistische benadering die zich richt op het versterken van de innerlijke kracht en het zelfhelend vermogen van de cliënt.

Hoe voelt hypnose?

Je onderbewustzijn wordt direct aangesproken door middel van directe hypnose, waardoor deze methode krachtig wordt. Je verliest de controle niet en bevindt je in een diepe ontspanning, vergelijkbaar met je volledig geabsorbeerd voelen in iets. Veel mensen hebben niet het gevoel dat ze in hypnose zijn omdat ze niet in een diepe slaap zijn.

Hypnotherapie bij lichamelijke klachten

Bij lichamelijke klachten kan hypnotherapie helpen bij pijnverlichting, versnelling van het genezingsproces en concentratie op het lichaam. Bijvoorbeeld voor chronische pijn, slaapproblemen en stressgerelateerde klachten. Solk (onverklaarbare lichamelijke klachten). Door middel van hypnose kan ik je leren om pijn te verminderen door je te concentreren op bepaalde beelden of gedachten.

Hypnotherapie bij psychische klachten

Bij psychische klachten kan hypnotherapie helpen bij veranderen van ongewenste gedrag, angst, stress, depressie, obesitas, roken, verbeteren van zelfvertrouwen en zelfbeeld. Ik begeleid jou door middel van hypnose om te ontspannen, positieve gedachten te ontwikkelen en om te gaan met de oorzaken van jouw klachten.


Hier nog even een opsomming van klachten waar hypnotherapie bij kan helpen:

Angsten
Allergie/Hooikoorts
Afvallen en gewichtsreductie
Begeleiding bij onverwerkte ervaringen
Examenvrees
Emotie eten
Fobieen
Hyperventilatie
Nagelbijten
Negatief zelfbeeld
Slaapproblemen
SOLK (onverklaarde lichamelijke klachten)
Stoppen met roken
Stress gerelateerde klachten
Trauma
Verslavingen
Zelfvertrouwen 

Op zoek naar een hypnotherapeut in Vleuten/De Meern Regio Utrecht 

Als ervaren en gekwalificeerde hypnotherapeut bij Hypnoplaza, kan ik je helpen bij het oplossen van jouw specifieke klachten. Ik gebruik moderne en wetenschappelijk onderbouwde technieken.

Ik ben speciaal opgeleid om met verschillende soorten klachten om te gaan en zal samen met jou een behandelplan opstellen dat is afgestemd op jouw specifieke behoeften. Ik zal je begeleiden in elke stap van het proces om ervoor te zorgen dat jij je veilig en comfortabel voelt. Daarnaast bied ik flexibele afspraken. Eventueel bij jou thuis als het niet lukt om naar de praktijk te komen.

Kiezen voor hypnotherapie bij mij is een keuze voor professionele en effectieve behandeling in een aangename omgeving. Ik ben er klaar voor om je te helpen.

Wil je meer weten over hoe hypnotherapie je kan helpen bij jou specifieke klachten, neem dan gerust contact op voor een gratis en vrijblijvend gesprek.

 

 

 

I

 

 

 

© 2024 Anita Kooijmans
Website door Linqq