Systemische tafelopstelling Vleuten / De Meern regio Utrecht

Tafelopstelling

Tafelopstelling 

Door middel van een tafelopstelling kun je inzicht krijgen in jouw probleem.

Wat is een tafelopstelling?

Systemische opstellingen zijn een unieke en krachtige manier om diepgaande inzichten te verkrijgen in complexe problemen en situaties. Bij deze opstellingen worden poppetjes gebruikt als representaties van individuen, die een bepaalde situatie of problematiek weergeven.

Hoe wordt een tafelopstelling gemaakt?

Tijdens een opstelling wordt de cliënt gevraagd om een aantal poppetjes te plaatsen in de ruimte, om zo een beeld te krijgen van de relaties tussen de verschillende individuen of groepen in de situatie. Dit beeld kan soms verrassende inzichten geven in de onderliggende systemen en patronen die een situatie beïnvloeden.

het doel van een tafelopstelling

Een van de krachten van deze opstellingen is dat ze vaak onbewuste of verborgen aspecten van een situatie aan het licht brengen, die anders moeilijk te identificeren zijn. Bovendien, kan de opsteller vaak voelen of zien welke poppetjes bijvoorbeeld zwaar of licht zijn, of welke poppetjes zich op een bepaalde manier verhouden tot elkaar, dit geeft inzichten in de onderliggende problematiek.

Op zoek naar begeleiding bij het maken van een tafelopstelling in Vleuten de Meern regio Utrecht

Ik bied 1-op-1 opstellingen aan waarbij we samen gebruik maken van de poppetjes methode, om zo inzicht te verkrijgen in de onderliggende problematiek en mogelijke oplossingen te vinden. Zo kunnen we samen werken aan veranderingsproces en groei.

© 2024 Anita Kooijmans
Website door Linqq